Čo u nás znamená AKCIA 2021 ?

18.03.2021

Akcia nie je to čo Vám ponúkajú !!!

Určite ste sa už mnohý stretli s akciou ktorá v skutočnosti akciou nie je.Lebo obchodné domy majú na to zamestnancov aby za noc povymieňali štítky na produktoch tak aby to akcia bola a potom ak ste skúsený surfer po internete zistíte že malý predajcovia majú daný produkt ešte lacnejší.A keď sa pozriete na základnú cenu akú pred akciou udávajú tak takú na internete nikde nenájdete a nikdy sa za takú cenu ani nepredával.

Preto u nás AKCIA znamená dlhodobo výhodnejšia cena ako sezónna cena a výhodnejšia cena ako ceny v kamenných obchodoch kde sú režijne náklady rádovo 10x väčšie. Aj mi udávame cenu akú máme na kamennej predajni v Prievidzi počas vianočnej sezóny a bežnú sezónnu cenu na eshope máme preto výhodnejšiu a samozrejme ak ste si preklepli ceny stromčekov aj u iných predajcov tak ich máme na počudovanie oveľa nižšie. Je to zrejme dané tým že sme priamy dovozcovia vianočných stromčekov od výrobcu a ceny nie sú nadhodnotené a cely rok stabilné.U nás nedochádza k pred akciovej manipulácii.

AKCIA 2021 ktorá momentálne prebieha je zameraná hlavne na zvýhodnený nákup mimo sezóny. Nám to pomôže zistiť o aké produkty bude väčší záujem nakoľko stromčeky zadávame do výroby už začiatkom roka. A zo skúseností vieme že v sezóne už ani výrobca nestíha pokryť individuálne objednávky a v podstate ideme len zo skladových zásob ktoré sme si zabezpečili v dostatočnom predstihu. Prvé stromčeky vyskladňujeme už v auguste a definitívny objem stromčekov dopĺňame ešte v mesiaci September do ktorého aj táto AKCIA trvá. Vianočná sezóna je krátka a veľa krát aj stresujúca lebo sa všetko rieši na poslednú chvíľu a sme radi že ste sa mnohý rozhodli využiť našu AKCIU v dostatočnom predstihu a tým nám dopomôcť  k ideálnemu realizovaniu nášho zámeru ponúknuť zákazníkom čo najlepší nákup v pohodlí domova, lebo ak by ste chceli niekde nájsť poriadny stromček tak sa musíte zrejme mnohý rozhodnúť aj vycestovať do iného mesta a neverím že nájdete predajňu kde je v ponuke taká široká škála stromčekov ako v eshopoch. A ani mi si nemôžeme dovoliť na predajni vyložiť  všetky stromčeky ktoré máme v ponuke, preto sa snažíme na našej stránke ponúknuť všetky potrebné informácie  a detaily  o produktoch ktoré ponúkame.Čo nám doteraz prinieslo 0 reklamácií na kvalitu a vzhľad predávaných stromčekov.

MDNjNTI